Vești

Bărbat ucis cu toporul de concubină și apoi cărat cu tomberonul împreună mama ei a ucigașei

Știrile poliției. Cităm din comunicat: „La data de 18.02.2021, in municipiul Tg. Mures, o femeie a fost depistata in timp ce transporta cadavrul unui barbat, in varsta de 55 de ani, cu un tomberon. Din primele verificari s-a stabilit ca barbatul, in timp ce se afla la domiciliul concubinei, a fost lovit cu toporul in zona capului, de catre aceasta.

Citeste si

In apartament se mai afla un minor in varsta de 8 ani, în momentul comiterii faptei. Cadavrul era transportat de prietena concubinei, spre padurea de la marginea localitatii si a fost observata de un cetatean care a sunat la politie”.

Update: Potrivit procurorilor, inculpata și-ar fi premeditat gestul, cumpărând din piață un topor în urmă cu două săptămâni, pe fondul conflictelor pe care le avea cu victima. Miercuri seara după o ceartă femeia l-a lovit pe bărbat de mai multe ori cu toporul în timp ce se afla așezat pe scaun, cauzându-i decesul. A doua zi a împuns cadavrul cu un cuțit pentru a verifica dacă victima a murit. Apoi a încercat să sape o groapă sub parchet pentru ascunde trupul. Fiindcă nu a reușit a apelat la mama sa și împreună au procurat un tomberon pentru a transporta cadavrul la marginea pădurii. Aici au fost suprinse de un cetățean ieșit la plimbare cu câinele, căruia i s-a părut suspect faptul că femeile cărau tomberonul.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button