back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
14.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
14.8 C
Târgu Mureș
VeștiBalul Palatului și un concert extraordinar

Balul Palatului și un concert extraordinar

Data:

Filarmonica de stat Târgu Mureș a susținut un concert extraordinar cu ocazia Balului Palatului Culturii, eveniment ajuns la a patra ediție. Merită să-l vedeți.

În Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș a fost programată a IV-a ediție a Balului Palatului. Din cauza restricțiilor sanitare, programul evenimentului din acest an a suferit câteva modificări, mai exact s-a renunțat la momentele de dans pentru public și la dineul oferit în pauzele de socializare.
Balul Palatului a debutat la ora 18.00, cu primirea invitaților în holul mare al Palatului Culturii. Spectatorii au fost întâmpinați de Cvartetul ArteMiss și o demonstrație de dans a multiplilor campioni Réka Vaszi și Fodor-Kiss Norbert-Csanad de la Clubul DanceArt. Spectacolul este programat pentru ora 19.00, în sala mare a Palatului Culturii, unde Filarmonica de Stat Târgu-Mureș a pregătit un repertoriu bogat cu valsuri și polci celebre.
La pupitrul orchestrei Filamonicii se va afla dirijorul argentinian Pablo Boggiano. Programul va fi întregit de duetul sopranei Apollonia Egyed de la Opera Maghiară din Cluj, cu György Levente, managerul Filarmonicii târgumureșene.
Balul Palatului are și o importantă componentă caritabilă. În 2021, donația Balului Palatului se va adresa din nou comunității. De această dată, am avut în vedere un sprijin pentru elevii Liceului Vocațional de Artă din Târgu Mureș, viitori muzicieni, cărora le vom oferi, la Balul Palatului, în cadrul unei ceremonii speciale, 3 viori profesionale, cu toate dotările, atât de necesare studiului.
Întregul spectacol, dar și donația din acest an, nu ar fi fost posibile fără sprijinul partenerilor și sponsorilor Balului Palatului din acest an: Irum, Maviprod, Azomureș, Aquaserv, Maurer Residence Târgu – Mureș, Primăria Târgu Mureș și Consiliul Județean Mureș”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

VIDEO. Vântu: Târgu Mureș seamănă cu rasa Puli

Într-o emisiune de la M9 tv, Cristian Vântu, candidatul...

Emisiune M9 tv despre prestația candidaților

Prima săptămână s-a dus, iar acum este momentul să...

VIDEO. Peste 300.000 de credincioși la Șumuleu Ciuc

Primarul din Miercurea Ciuc, Korodi Attlia, a afirmat că...

Cine e pe primul loc pe buletinul de vot

Vineri dimineață au fost extrase numele candidaților la Primăria...