Vești

AUR vrea un candidat comun al românilor la Primăria Târgu Mureș


În ultima conferință de presă a AUR Târgu Mureș, președintele Dragos Burghelia a reafirmat ce a spus și-n iarnă: este nevoie de o coaliție a partidelor românești pentru a avea un singur candidat.

Citeste si

„Trebuie să subliniez faptul că Alianţa pentru Unirea Românilor Târgu Mureş, chiar prin declaraţia subsemnatului, din luna februarie a acestui an, a întărit şi a transmis această idee, respectiv, suntem mai mult decât deschişi la dialog şi ne dorim ca Târgu Mureş să iasă din această capcană teribilă politică în care se află de mai bine de trei ani şi urmează încă să mai sufere un an. Ne dorim soluţii reale şi nu simple declaraţii în scop electoral. Dacă într-adevăr distinşii domni de la PNL Mureş îşi doresc o astfel de colaborare, atunci am dori să-i întrebăm de ce în continuare fac parte dintr-o coaliţie locală cu UDMR la nivelul municipiului Târgu Mureş şi totodată la nivelul Consiliului Judeţean Mureş. Nu îi opreşte absolut nimic ca mâine să înceteze această colaborare, mai ales la nivelul Consiliului Judeţean, unde partidele româneşti au majoritate (…) Ne dorim un dialog cinstit, onest şi nu bazat pe simple declaraţii în scop electoral”, a afirmat Dragoş Burghelia.

”Suntem deschişi şi transmitem acest mesaj tuturor formaţiunilor din Târgu Mureş. Totodată, trebuie să subliniem faptul că Mureşul şi Târgu Mureşul suferă de această lipsă de dezvoltare, în mod special din cauza conducerii UDMR, care timp de 30 de ani şi-a bătut joc de electorat, atât de cel maghiar, cât şi de cel românesc din judeţ.

Ştiţi cu toţii, UDMR a fost la conducere sau la guvernare în diferite forme în ultimii 30 de ani şi cu toate acestea, judeţul Mureş a rămas în urma vecinilor din Cluj, Bistriţa, Braşov. Lipsa fondurilor se vede şi este foarte evidentă. Chiar dacă au avut ministere precum Ministerul Dezvoltării, n-am văzut decât proiecte gen patinoar sau stadion prin Odorheiu Secuiesc sau prin Harghita. Aşadar, vedem cum şi la Târgu Mureş, dar şi celelalte judeţe unde UDMR deţine controlul, aceste investiţii, din păcate, se fac tot pe criteriu etnic”, a mai punctat liderul AUR Târgu Mureş.


Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button