Comunicate de presăVești

AUR cere pedepsirea celor care au sufocat orașul de gunoaie

Într-un comunicat de presă, filiala AUR din Târgu Mureș solicită instituțiilor abilitate să-i sancționeze pe cei care au lăsat orașul îngropat în deșeuri menajere. Detalii în mesajul partidului.

Municipiul Târgu Mureș este sufocat de gunoaie!

Orașul nostru a ajuns într-o stare deplorabilă din cauza neîndeplinirii obligațiilor contractuale asumate de către firma de salubritate. Cetățenii municipiului ne sesizează în mod constant starea pubelelor, a străzilor și a ghenelor de gunoi. Această bătaie de joc se desfășoară deși locuitorii orașului au fost nevoiți să plătească serviciile de salubritate în avans, fiind puși chiar să stea la cozi umilitoare acum câteva luni.

Solicităm administrației publice locale dominate de UDMR și primarului Soos Zoltan să înceteze această umilire a cetățenilor și să intervină de urgență întrucât târgumureșenii sunt supuși unui risc constant iar sănătatea publică este grav afectată! Ambițiile și interesele economice ale unora au transformat orașul Târgu Mureș într-o groapă de gunoi!

Alianța pentru Unirea Românilor prin intermediul deputatului Dan Tanasă a depus sesizări la Instituția Prefectului Mureș, Direcția de Sănătate Publică, Garda de Mediu precum și o plângere la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ecolect Mureș. Transmitem pe această cale o notă de protest public față de bătaia de joc și mizeria generată în municipiul Târgu Mureș, solicităm intervenția de urgență a instituțiilor abilitate precum și tragerea la răspundere a celor vinovați pentru această stare de fapt!

 

Alianța pentru Unirea Românilor Târgu Mureș

14.11.2022”.

Foto: Într-un bloc peste drum de Primăria lui Soos

 

 

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button