8.9 C
Târgu Mureş

Atacul lui Maior cu mantă la primarul Soós

De citit

Mai multe

După cum anunțam, săptămâna aceasta începe războiul dintre unii angajați din Primăria Târgu Mureș (fideli fostului cuplu administrativ Florea-Maior) și noua echipă a primarului Soós Zoltán. Startul l-a dat timid mai devreme Sergiu Claudiu Maior, fost candidat pentru fotoliul de primar și acum în luptă pentru Senat din partea partidului lui Ponta. Într-o postare pe Facebook, Maior (până de curând mâna dreaptă a primarului Dorin Florea) îl atacă pe consilierul Mark Hermann, pentru că încă nu i-a văzut diplomele de studii, apoi acuză că au fost cerute documente fără să aibă vreo calitate. Contactat de Ceasul Cetății, Hermann ne-a declarat că are o singură replică: “Câinii latră, caravana trece”. Cităm acum parțial din postarea lui Maior, cu precizarea că, în aceste zile, vom vedea atacuri tot mai dese, dar și cu dovezi obținute de angajați prin înregistrări audio și video.

“În numele TRANSPARENȚEI!

Domnule primar,

Acuzați mereu vechea administrație, însă dvs. ați anunțat că veți prelua cârma orașului alături de o echipă competentă și cu adevărat profesionistă, pe care tot asteptăm să o vedem. Deocamdată, persoanele de încredere cu care vă afișați și din sfatul cărora nu ieșiți, ori sunt de o incompetență crasă, ori nu au nicio dovadă a studiilor. Mă puteți acuza că fabulez, și sper să o faceți, iar odată cu asta să aduceți argumente care să-mi combată afirmațiile. Tocmai de aceea doresc să vă întreb cine este Mark Hermann Christian?

Poate îmi puteți elucida misterul format în jurul pregătirii profesionale a d-lui consilier personal Hermann în condițiile în care i-ați stabilit atribuții care necesită pregătire superioară și care a ocupat spațiul de lucru, a beneficiat de logistică și materiale (inclusiv documente cu caracter personal) fără a avea nicio calitate legală”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

Leave a Reply

Ultimele articole

Top articole