Prim-planVești

Atacul lui Hermann: Bufonul Maior este un nimeni în drum!

Într-o postare kilometrică, consilierul primarului Zoltan Soos l-a atacat la baionetă, briceag și ciomag virtual pe Claudiu Maior, mâna dreaptă a fostului edil, Dorin Florea.

Pe scurt, Mark Christian Hermann a scris despre Maior că este un bufon, un nimeni în drum și că minte de îngheață apa pe caniculă. Miza: gunoiul. Fostul consilier al primarului zice că e jale, iar actualul consilier susține că orașul e tot mai curat. Realitatea o văd mai bine doar cei care nu sunt implicați politic: cetățenii, desigur.

Lăsăm integral ce a scris Hermann, care s-a enervat pe clipul lui Maior.

”CLAUDIU MAIOR, BUFONUL 🤡

👤Numitul Maior Sergiu-Claudiu, vremelnic consilier local, este cel mai toxic, cel mai nociv personaj din întreaga istorie al orașului Târgu Mureș. Luați-o ca pe o părere. Mi-o asum. Mai degrabă aș prefera să zâmbesc, să râd la fiecare spectacol 🤹‍♂️ pe care ni-l servește, dacă nu aș vedea cât rău îi face acest individ orașului nostru, și cât venin, câtă ură împroașcă în jurul său.
🚫 Lipsit de orice scrupule sau repere morale, călcând peste cadavre, acest politruc sinistru, trecut deja prin cel puțin 5 partide, depășit și perimat, incapabil de a ține pasul cu schimbarea vremurilor încearcă din nou, cu aceleași metode de manipulare deja binecunoscute să îi convingă pe alții de „dreptatea” lui șubredă, motiv pentru care își propagă minciunile uzuale, crezând că toți suntem proști. Pentru că una spune el, dar alta e realitatea de pe teren.
📌De 5 săptămâni încoace sunt constant ieșit pe teren, urmărind îndeaproape evoluția salubrizării. Azi la fel, chiar și duminica. Am constatat mici deficiențe la punctele de colectare plurifamiliale, am identificat noi locații cu gunoi clandestin abandonat pe domeniul public (nu e nici vina primăriei și nici a operatorului, ci a unor cetățeni „civilizați”), mai multe locuri unde anumiți cetățeni nu respectă graficul de ridicare și își scot sacii și pubelele când vor ei, și niște disfuncționalități pe partea de curățenie stradală, cu câteva artere necurățate și saci de gunoi stradal neridicat de către operator. Dar nimic grav sau iremediabil.
😬🥶🤕 Disperat la maxim, nemaiștiind ce să mai inventeze ca să reușească cumva să se întoarcă „la butoane”, bufonul acesta de 3 ani încoace alte subiecte nu are, decât tema „gunoiului” și atacurile la persoană. Insulte și jigniri cât China la adresa primarului, la adresa mea, la adresa tuturor care crede el că îi stau în calea realizării agendei sale personale. La fel de disperată a fost și prestația lui de azi, dar subțire Monsiu, slăbuț de tot…și mult prea puțin pentru un proiect de oraș. După hârburile de la Siletina care ne luau foc și mureau în mijlocul drumului, fotbalul hrănit cu zeci de milioane din banii târgumureșenilor, chermeze, paranghelii electorale, pavaje cu nemiluita și nici un proiect livrat alături cu Florea, oarecum îl înțeleg. Și îl compătimesc pe deplin… 😏
🎭 Azi eroul nostru a reușit iar performanța de „a da cu mucii în fasole”, ca să mă exprim și eu mai plastic, intrând tot mai tare în penibil pe zi ce trece, cu întreaga lui armată de postaci.
📌 Ce s-a întâmplat azi? Haideți că vă povestesc. Trecând peste acest întreg joc de teatru ieftin, distinsul — fudul și repezit cum de altfel îl știm — în tentativa lui de a se pune în postura de „erou salvator”, a spus că „în urma sesizării lui” aș fi ieșit eu pe teren.
1⃣ Pro primo: nu Maior îmi face mie programul, nici măcar în sfânta zi de duminică.
2⃣ Pro secundo: Maior e un nimeni în drum.
👎În schimb, ce nu știa acest neica-nimeni, este faptul că azi eram ieșit pe teren deja cu vreo 2 ore înainte ca el să-și posteze iar aberațiile. Cu mult timp înainte să înceapă să-și „regizeze” următorul clip 🎬, mai devreme decât ai lui „colaboratori” să fi început să aranjeze locația aleasă, în încercarea disperată de a le mai servi o „pastilă” 💊 de minciună 🤥 târgumureșenilor, ca mai apoi pentru „a n-șpea” oară să o prezinte ca pe o situație generală.
📌Ei bine, cum spuneam mai adineauri, pozele pe care le-am făcut azi (cu locație, dată-oră-minut) , îl contrazic pe deplin. Da stimabile, mincinosul e prins mai repede decât câinele șchiop 👣 🦵🐶
(☝️❓ Fac o primă paranteză punându-vă tuturor o întrebare simplă, cu rugămintea să vă uitați la pozele atașate, cronologic. Cum naiba este posibil să constat mai în toate locațiile că azi, duminică, 20 august 2023, zi în care nu se ridică deșeurile, situația generală a deșeurilor menajere este una satisfăcătoare, și doar în locațiile unde se filmează acesta să existe „probleme”? Uitați-vă la poze, și dați-mi voi un răspuns…)
📽️ 🎬 Întâmplător, după ce terminasem să verific zona 7 Noiembrie, Cornișa, eu eram deja pe Dâmbul Pietros, când el tocmai își pregătea performanța video.
❓ (a doua paranteză, cu a doua întrebare: la fel ca și acum câteva zile pe str. Ceahlău, cum se poate să fie gunoiul iar împrăștiat pe jos, dar să ai simultan mai multe containere care să nu fie pline?)
➡️ Revenind la ale noastre, eram foarte aproape de el la ora și minutul publicării înregistrării video. Dovada sunt chiar fotografiile 📸 făcute de subsemnatul pe str. Parângului, Ion Buteanu, Ceahlăului, Lămâiței etc., pe care le-am atașat postării. Corelați-le cu ora postării lui Maior.
🤷Singurul lucru pentru care îmi pare rău este că nu am reușit să ne intersectăm în timp real, să-l întreb pe acest mitoman cronic, totuși cum se poate, cum este posibil ca în toate locațiile la care m-am deplasat, situația gunoiului menajer era OK, și că întotdeauna acolo apar brusc „probleme” unde acesta se filmează?
Pe-ni-bil!
⛔ Un ultim gând pe fondul celor petrecute în ultima perioadă: Maior din păcate și azi este incapabil să realizeze și să accepte, că el niciodată — indiferent cine va fi ales primar în 2024, 2028 sau 2032 — dar niciodată nu va mai fi primar la Târgu Mureș. Nici în această viață, și nici dacă s-ar mai reîncarna de vreo 5 ori. 🔚
♻ Am mai spus-o, și o mai spun din nou: orașul este mai curat pe zi ce trece și, pas cu pas, se va curăța. Și de gunoi, și de gunoaie. Inclusiv de cele neridicate in ultimii 20 de ani. 🚮”.
Notă: Postarea consilierului este datată 20 august, dar abia acum am văzut-o și credem că merită să rămână ca dovadă peste vremuri a istoriei politice.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

omentarii

 1. Nu mai fiți răi!!!)))… Duo ul ideal el cu bolnava aia psihica care umbla cu liliana aia care era fufa macaronarilor obsedata bolnava externata în 2018 de la nebuni și în 2006 pe arest venerica aia 🤣🤣🤣

 2. Luami ai sfada! Ai distrus orașu și acu latri tu ce ai făcut!… Discursuri și manevre ieftine atât…. Terbea știa 🤫😉dzeu sa îl ierte

 3. Mare sfada o sa ai domnu 🤣🤣🤣🤣și el de abia se mișcă sfada vrea… Deci totuși… Sa fim realiști ăsta cu,, sfada ta,, tu înafara de manevre ieftine nu știi sa faci tu sfada și avioanele tale de senil!

 4. Mare sfada o sa ai ai auzit dnu consilier 🤣🤣🤣 cea mai mare ever și normal 🤣🤣🤣🤣… Sincer nu am nimic personal cu nimeni nu s fan partide doar ca… Când vad atâta exagerare sincer… Pai poate faci o fapta buna și le desihilezi sa vezi nu e f simplu dacă știai asta sigur le desigilai și făceai știre dar asa… Acuzi sincer nefondat absolut nimic doar o manipulare ieftina… Aloooo…. Santem în secolul 21…nu în anii 2000….asa ca sincer sa fim serioși măcar o data în viata sa fim,, sinceri,, da ma asta e… Dar nuu… Tupeul este fantastic atata tot…

 5. Poate vede domnu pomenit de individa cu dunga roșie rus Dumitru sa i facă și domnia lui o plângere nu? Toată lumea hartuita de ziarista biciclista psihica plângeri peste plângeri sa se sature sa i iasă și pe… Buzele ei minunate… 👌

 6. 🤣🤣🤣🤣Ăștia de duși ce sant nu vad ce penibili sant sincer 🤣🤣🤣haideți cu voturile… 🤣🤣🤣O glumă bună

 7. Morariu Liliana spune:
  luni, 2 mai 2022, 8:32 la 08:32

  Acest Claudiu Maior trebuie să piardă tot! Este un mafiot imobiliar, este implicat alături de Florea, in mansardarea și așa zisa reabilitare a blocurilor de locuințe din oraș. Am dovezi clare în acest sens, plus dovezi despre luarea cu japca a apartamentului în care am locuit 21 de ani . În primărie îl mai are pe Rus Dumitru, un alt securist
  Răspun…….. Postarea bolnavei psihice de prin 2022…. Acu ii face campanie…. Se vede clar cu cine avem de afaceri… Și mai așteaptă și voturi 🤣🤣🤣🤣Cu bolnava asta psihica cum are câinele păduchi asa are externata de la nebuni dosare de la cetățenii foarte bine îți fac oamenii ca nu poți sa faci asta la nesfârșit 💯garantat

 8. 🤣🤣🤣Și ce făceai dacă îl vedeai 🤣🤣ii trăgeai frâna de mana 🤣🤣🤣… Aloo uiți ca ești expirat moșule revinoti..mr… În fine 🤣

 9. Nebuna îl filma aia scăpată de la nebuni în 2018 hartuitoarea penalista 2 de 1 leu între gunoaie acolo sa stați sa numărați preturile și sa visați cât vreți între șobolanii ca voi acolo e locu 🤣🤣🤣clovnu pai ce faci ma ca tu de abia umbli și ești expirat 🤣🤣🤣 și tu dregi 🤣🤣🤣șezi!!!!

 10. Stimabile consilier nu țin cu nimeni dar bine spus,, acest bufon varianta pinochhio învechită și deja no name totdeauna asta a făcut lingea c#ruri și sarea din partid în partid ca vb aia cu#rva in p#la!!! Mai mult penibilu asta uita ca bufon era și în anii 1990 în sus… Avea el voie sa scoată vreo silaba măcar?! Îl fugarea laurean dzeu sa îl ierte de era caca pe el deci omu asta chiar uita chiar ne crede prosti pe toți!!! Alooo mr nebunu din porumb te ai tâmpit de la cățelușa ta purechoasa psihica lili? Ai luat-o razna chiar de tot! Revino ți fă-ți show-ul ieftin ca tine între gunoaie ca problema asta era și pe vremea ta…. Ai uitat cum te prezentai drepți în birou.. La cine era bosul pe vremea aia cu salubritatea aloo!!!! Pământu aloo tu chiar ne crezi prosti un oraș întreg pai ai rupt ma orașu cu cacaturile tale când erai ce mai vrei!!?? Visează la primar în continuare 🤬🤬🤬🐒🐒🐒sa fim serioși!

 11. Deci sa o luam cu începutul! Vad ca mai nou ai voce sa latri garbage man!…. Varu Săndel cont Facebook… Te întreb tu chiar ai luat-o razna!? Te a afectat bătrânețea ce i cu tine garbage man?! Deocamdată…dacă nu exista dnu Costin dzeu sa îl ierte tu nu existai2… Uiti ca tu nici nu aveai voie măcar sa scoți o silaba bună!? Te întreb asa ca vad ca ai tupeu! Pai capcaunule… Ați rupt orașu problema gunoaielor era și când erai tu de ce nu ai făcut nimic te întreb? De ce latri acu dintre gunoaie mr clovn!? Te intreb asa!!!???? Bun 3. Stăteai drepți in trecut și acum latri!? Ma da tu chiar ne crezi prosti pe toți!????? Mr agromom ascult…!!! Si acu ti Ai găsit o coarda psihica pe românește un rebut externat de la psihiatrie în 2018 o penalista ordinara sa o montezi tu sa faceți circ ieftin ca voi 2 clovnilor! Ia zi!!!? Întotdeauna Ai cautat numai sa faci,, manevre ieftine,…. Dar nu îți uita trecutul tău nimic mai mult asa ca latră între șobolani cât vrei aia mai cred în tine și tot aia te vor vota fi sigur mr agronom! Asta the big maior… Real mai mic decât poți tu și ai putut visa vreodată garbage man!

 12. Vana șobolani agronomu… 🤣🤣Lasa ne tata ca vremea ta a trecut un expirat cu discursuri politice de 2 lei! Care se visează primar vb aia la pastile cailor😉

 13. Bn ca se pozează cu discursuri obosite între ghene acolo ți locu! Vb aia gunoi la gunoi trage! Cu cățeaua ta paduchioasa scăpată de la psihiatrie în 2018 2 clovni expirați nimic mai mult!

 14. Agronomu alias, varu sandel pe Facebook cu cățeaua lui psihica hartuitoare…. Garbage man cu nebuna 2 vipuri autohtone 🤣🤣🤣🤣👌💯o penalista cu dosare gârlă și un clovn……. Nea costin dzeu sa l ierte te punea sa alergi pe podu Mureș ai uitat bofonilor!

 15. Dupa 20 de ani de furt romanesc calificat e normal ce face geniul pustiit. Poate inteleg si maghiarii ca votul contra, romanesc, i-a scapat de pacala.

Back to top button