Prim-planVești

Atacul furibund al lui Maior și motivul din spatele izbucnirii

Acesta a amenințat cu noi înregistrări, iar Hermann a dat replica

În ședința Consiliului Local Târgu Mureș, Claudiu Maior a aruncat o serie de acuzații către conducerea primăriei timp de nouă minute. În spatele atacului său se ascunde de fapt o problemă personală, despre care veți afla la finalul articolului.

Citeste si

Acuzele sale:

  • De ce n-au fost anchetate toate persoanele care au apărut în înregistrările difuzate de post (n.r. Recorder este site, nu televiziune)?
  • În ce bază consilierul Mark Christian Hermann și-a încărcat electric mașina hibridă de la priza instituției? (Maior susține că a aflat din presă, dar povestea n-a fost publicată nicăieri de mass-media, ci pe un grup de pe Facebook.)
  • Se fac epurări etnice la Aquaserv, firma primăriei. Din 30 de posturi desființate doar două erau ocupate de maghiari.
  • Vor apărea noi înregistrări cu oameni din primărie care negociau funcții. (n.r. Suntem curioși de unde știe ce înregistrări sunt, dacă nu este implicat direct în această misiune de spionaj politic.)

Fosta soție a lui Maior a primit preaviz de la Aquaserv

Motivul real din spatele atacului pare a avea legătură cu preavizul primit vineri de fosta soție a consilierului local de la Pro România, Raluca Maior, după ce postul acesteia ar fi fost desființat în urma adoptării noii organigrame Aquaserv. Instalată pe funcția de director de dezvoltare din 2016, fosta parteneră de viață a celui care a fost mâna dreapta a primarului Dorin Florea a mai fost implicată în câteva povești scandaloase. Una dintre ele pe când era la o bancă, iar polițiștii locali au fost șantajați să-și mute conturile de salarii la banca pe care o reprezenta.

Reacția lui Hermann

Curioși, l-am sunat pe consilierul primarului să aflăm de ce tace când tot este terfelit în aproape orice ședință a Consiliului Local. Discuția pe scurt.

De un an și jumătate, Maior vă atacă constant, pomenindu-vă în mod repetat numele. De ce nu ați reacționat niciodată?

Mark Christian Hermann: La ce să reacționez? La minciuni? La insulte, jigniri și amenințări? La grobianism? Consider că cea mai potrivită reacție este să îl ignori și să nu te cobori la nivelul lui. Mai degrabă aș face doar o singură remarcă: să-l vezi pe inculpatul Maior, trimis în judecată în două dosare de corupție, cum se joacă de-a procurorul la ședințele consiliului local, arătându-le altora „sperietoarea” DNA, e ca și cum Cicciolina ne-ar da nouă lecții de moralitate, ținându-le prelegeri fetelor mari despre cum să își salveze virginitatea…

De la o oră și un sfert puteți urmări intervenția celui care a făcut echipă cu fostul primar aproape două decenii

Notă: Vom reveni asupra subiectului cu încărcarea autoturismului de la primărie.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

omentarii

  1. Acest Claudiu Maior trebuie să piardă tot! Este un mafiot imobiliar, este implicat alături de Florea, in mansardarea și așa zisa reabilitare a blocurilor de locuințe din oraș. Am dovezi clare în acest sens, plus dovezi despre luarea cu japca a apartamentului în care am locuit 21 de ani . În primărie îl mai are pe Rus Dumitru, un alt securist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button