Păreri

Amantlâcul ca pașaport de avansare

De-a lungul carierei am văzut multe amante în toate domeniile ajunse pe piedestaluri atât de înalte că aveai nevoie de binoclu pentru a te uita la ele. E drept că rar am observat și bărbați, dar în general erau partenerii femeilor puternice. Mai feriți așa.

Citeste si

Nici Târgu Mureș nu face excepție de la regula pașaportului de avansare prin amantlâc. Se distrug căsnicii, ce uneori sunt păstrate în acte pentru imaginea în societate, una în care călărețul șef trebuie să fie om de casă, serios șamd. Întâmplător am dat despre câteva cazuri celebre prin târg, iar în unele cazuri chiar imagini, în mai multe instituții de top. E drept că orașul e mic, dar nici personajelor nu le pasă prea mult, pentru că nu-i clintește nici tsunami de pe poziții. De aceea un astfel de document-dovadă e puțin probabil să demonstreze că X cucoană s-a trezit mare șefă pe undeva doar pentru că i-a devenit…simpatică șefului suprem.

Poveștile din urbe duc multe spre universitate, iar câteva dintre ele aproape te șocheză. Amor în biserică, loc de bucluc spumos în instituție, bătăi, șantaje, studente mediocre ce-și îmbunățesc IQ-ul pe canapele șamd. Aș putea da o imagine ca dovadă că isprăvile nu-s doar născociri și încă meditez dacă să o fac, nefiind axat pe tabloid. Faptul că un X e nesătul de plăceri trupești e doar un detaliu. Iritant în astfel de situații e aspectul competenței. Nu poți avansa diverse personaje doar pe baza favorurilor sexuale, pentru că nu-i doar nedrept, ci și periculos pentru poziția în care a fost înfiptă amanta. Uneori poate fi vorba de viață și moarte.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button