Prim-planVești

Acuze: Cum s-a „murdărit” primarul pentru un mizilic

Fostul președinte al POL (Partidul Oamenilor Liberi), Dan Mașca a scris pe pagina de Facebook că primarul Soós Zoltán face risipă din banii comunității, achitând 8500 de lei pentru sonorizarea necesară când a avut loc dezvelirea statuii principelui Bethlen Gábor. Replica a venit imediat de la Mark Hermann, consilierul personal al edilului, care a postat factura de 2300 de lei, cu TVA cu tot. În continuare puteți lectura cele două postări. Precizare: cei doi au fost în același partid.

Citeste si

Postarea Dan Mașca: „Vreti sa vedeti cum risipeste noua gasca vesela banii comunitatii, dupa ce au iesit aiurea in piata ca are “datorii” credute de angajament de 650 milioane lei, adica greaua mostenire?!?Sonorizarea pentru dezvelirea statuii de zilele trecute acordata prin incredintare directa a fost “doar” 8500 lei. Chiar era nevoie de asa ceva pentru conditiile actuale privind pandemia.

Apropo, il anunt pe Marius Libeg, doar am auzit ca el se ocupa de evenimentele culturale si “reforma” culturala tirgumureseana, ca poate cere oferta si de la noi, deoarece avem unul din cele mai bune studiori audio din Romania ca dotare si chiar si sonorizare pentru evenimente de pina in 500 de persoane. Nu de alta, dar am auzit ca nu se poate face ofertare pe bune si ca trebuie sa acorde incredintare directa, deoarece nu se stie din timp cind se inaugureaza statui prin oras si cind primaria are de organizat alte evenimente sonorizate. Saracii de noi”.

Postare Mark Hermann:

📌 După ce deja săptămâni întregi aruncă zilnic cu noroi în noul primar și în mine, ultima acuzație „gratuită” ale unui fost „coleg” a fost că municipalitatea ar fi achitat o sumă de 8.500 lei pentru serviciile de sonorizare de la dezvelirea statuii Principelui Bethlen Gábor (proiect inițiat și derulat încă de pe vremea vechii administrații). Ei bine, ca să rămânem la fapte și la adevăr, în virtutea transparenței îi arăt, care este suma reală care a fost contractată pentru niște servicii de sonorizare profesionale, de înaltă calitate în cadrul unui eveniment public, transmis prin televiziune și pe Facebook live: 2.000 + TVA, per total 2.380 lei. Adică 411 euro+TVA. Las la latitudinea fiecăruia să decidă, câtă „risipă” s-a făcut din banul contribuabilului…

📌 Cert este că lipsa de atenție naște monștri. Mai pe înțelesul distinșilor domni, ei deja scriu orice în ideea că „poate mă mai citește cineva”. Sunt trist să constat că Dan Mașca a reușit să se coboare exact la nivelul lui Claudiu Maior. De unde s-a pornit, și unde s-a ajuns… în loc să vii cu propuneri, cu idei sau să oferi o mână de ajutor ca să reparăm tot ce au făcut praf cei de dinainte, să vii incontinuu cu minciuni și jigniri, nu ești cu nimic mai bun decât „gașca” lui Florea și Maior, ba poate chiar mai rău. Ferească Dumnezeu de despotismul tiranilor!  Este cât se poate de clară micimea, frustrarea și dorința lor de răzbunare. Atitudine de perdant. Noi în schimb avem de recalibrat un oraș distrus, devalizat, confiscat de o camarilă. Sănătate să avem cu toții, că lucrurile oricum se vor așeza încetul cu încetul.
Ultimul meu sfat: schimbați-vă sursele de „informare” din vechea „gașcă” băieți, că ei își bat joc de voi, iar voi vă faceți de râsul lumii…
#CâiniiLatrăCaravanaTrece„.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button