Vești

A început congresul PNL: bătălia finală dintre Orban și Cîțu (live)

Update: Premierul Florin Cîțu este noul președinte al PNL, după ce a câștigat alegerile de sâmbătă în fața actualului lider al partidului, Ludovic Orban. Cîțu a adunat peste 60% din voturile liberalilor. La aflarea rezultatelor, Orban a anunțat că luni va demisiona de la Camera Deputaților.

La ora 11.00 a început congresul PNL, unde va fi aleasă conducerea partidului, miza fiind alegerea președintelui dintre Ludovic Orban și Florin Vasile Cîțu. La evenimentul de la Romexpo participă președintele României, președintele UDMR și mai mulți diplomați. Klaus Iohannis a spus că nu a fost o campanie internă cum mulți și-ar fi dorit, ci una pe care nu vrea să o mai vadă, cu cuvinte grele și atacuri din interior.

Update: Președintele Iohannis a susținut în discurs că a fost o campanie cu prea multe cuvinte urâte și atacuri din interior, ceea ce nu vrea să mai vadă la niciun partid. A urcat pe scenă Orban, președintele în exercițiu al PNL, care a prezentat realizările sub conducerea sa, apoi premierul Cîțu a încercat să explice campania pozitivă pe care a dus-o. Doar că mulți liberali l-au huiduit și i-au cerut demisia. A intervenit Ludovic Orban pentru ca al său contracandidat să-și poată susține discursul.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button