9.3 C
Târgu Mureş

Sindicatele acuză modul în care au loc restructurările din primării

De citit

Mai multe

Primăria Târgu Mureș este alături de cea de la Brașov și Tărgu Jiu la capitolul acuze aduse de Federaţia Columna. Organizația a transmis Agenției Naționale a Funcționarilor publici o adresă prin care a adus la cunoștința că unele instituții publice locale nu asigură respectarea dispozițiilor OUG nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, ale Legii nr. 62/2011 a dialogului social, respectiv ale Legii nr. 467/2006 cu privire la cadrul general de informare și consultare a salariaților.
“Am constatat că acest lucru s-a întâmplat la nivelul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, Primăriei Municipiului Brașov și Primăriei Municipiului Târgu Mureș, instituții publice la nivelul cărora fie nu au existat deloc consultări cu organizațiile sindicale. Am solicitat să nu gireze propunerile de reorganizare transmise de instituțiile publice către ANFP, dacă acestea nu fac dovada consultării cu sindicatele”, a mai comunicat federația.

Pe plan local, Valentin Teban, liderul Sindicatului Forum, a declarat pentru Ceasul Cetății că până pe 3 februarie nu au avut loc niciun fel de consultări privind organigrama propusă de primarul Soós Zoltán.

- Advertisement -
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

Leave a Reply

Ultimele articole

Top articole